PLOVILA
MOTORJI
OSTALA PONUDBA
DODATNA OPREMA
NAVIGACIJA
VODNI SKUTERJI SEA - DOO
GUMENJAKI
OZVOČENJA FUSION
EUROMECI - YACHT LINE - ČISTILA
VOZILA CAN-AM
DOMOV » DODATNA OPREMA » NAVTIČNA OBLAČILA

NAVTIČNA OBLAČILA!

Ko se predajamo užitkom na plovilu, je izjemno pomembno, kakšna oblačila imamo na sebi... 

Že v starih časih, so pomorci dajali velik pomen opremi in zaščitnim oblačilom. Oblečeni so bili v težka skrbno stkana volnena oblačila, usnjena pokrivala pa so bila prepojena z živalskim lojem in podložena z ovčjo dlako. Kljub temu, da so jih ta oblačila varovala pred slabim vremenom, so imela eno slabo lastnost: vpijanje vlage. Samo predstavljamo si lahko, kako težko je bilo nositi vso to težko in premočeno obleko več dni ali celo tednov, brez da bi jo lahko kje posušili ali preoblekli.

Za uživanje na palubi ob lepih vročih poletnih doživetjih, plovbi po mirnem morju, brezkrbnimi sprehodih ob obali, ne potrebujemo dosti več kot oblačila katera nam zagotavljajo, uglajenost in najboljše počutje. Hitro in nepričakovano, pa se lahko znajdemo tudi na razburkanem morju, hladnem vremenu, ko se borimo preživeti, delati in se kosati z naravo in njenimi vplivi, pa je udobje prav tako pomembno, še bolj pa ZAŠČITA. Pri taki plovbi je izjemnega pomena, da nosimo oblačila katera nam zagotavljajo, zadrževanje lastne toplote ter, da ostanemo suhi, saj podhladitev telesa s posledicami lahko zmanjšuje moč, zmožnost opažanja, reakcijo ter delovno aktivnost, povečuje pa občutljivost telesa na poškodbe in bolečine. Oblačila Skipper Yachting, Vam ponujajo prav to!.

Vsa Skipper Yachting, kolekcija sledi modnim smernicam, vendar daje še vedno poudarek tehnični dovršenosti in uporabnosti, saj je oblikovana z znanjem in podporo pravih jadralcev, ki vedo, da je med drugim, izjemno pomembno obvarovati vrat s podaljšanim ovratnikom ter zaščititi glavo s kapuco.

Poletje ali Zima v oblačilih Skipper Yachting, bo atraktivna udobna in varna!

 

Skipper Crew Yachting - Jadralna jakna
Skipper Crew Yachting - Jadralna jakna
Skipper Crew Yachting - Lahkotna jakna
Skipper Crew Yachting - Lahkotna jakna
Skipper Crew Yachting - Jadralne hlače
Skipper Crew Yachting - Jadralne hlače
Skipper Crew Yachting - Softshell
Skipper Crew Yachting - Softshell jakna
Skipper Crew Yachting - Softshell - Brezrokavnik
Skipper Crew Yachting - Softshell - Brezrokavnik
Skipper Crew Yachting - Potovalna torba
Skipper Crew Yachting - Potovalna torba
Skipper Crew Yachting - Torba
Skipper Crew Yachting -Torba