PLOVILA
MOTORJI
OSTALA PONUDBA
DODATNA OPREMA
NAVIGACIJA
VODNI SKUTERJI SEA - DOO
GUMENJAKI
OZVOČENJA FUSION
EUROMECI - YACHT LINE - ČISTILA
VOZILA CAN-AM
DOMOV » GUMENJAKI » NAUTICA LED

GUMENJAKI NAUTICA LED!

Nautica Led so visokokakovostna plovila priznanega italijanskega porizvajalca rekreativnih in profesionalnih gumenjakov z več kot štiridesetletno tradicijo.

Vodilni člani podjetja, ki so zadolženi za tehnološki razvoj so prisotni na podoročju izdelave gumenjakov že od leta 1968. Lastno proizvodnjo so ustanovili leta 1973 in takrat lansirali na trg prvo plovilo blagovne znamke Nautica Led. 

Začeli so kot družinsko podjetje in to tradicijo ohranjajo še danes. Ključ do uspeha je predvsem v njihovi filozofiji, saj težijo k prefinjenosti, sofisticirani tehnologiji, dizajnu in diverzifikaciji proizvodov, funkcionalnosti in velik poudarek je posvečen kakovosti materialov. Največjo prednost dajejo kupcu in njegovim željam, ki jih poskušajo izpolniti z dovršenimi proizvodi, saj je vsako izdelano plovilo unikatno. 

Plovila Nautica Led so izjemno dobro konstruirana, saj se zelo dobro odzivajo tudi v najbolj razburkanih morjih. Plovila so prisotna poleg evropskega trga tudi na trgih ZDA, prav tako na Cipru, kjer je morje dokaj nepredvidljivo in razburkano. Plovila Nautica Led so primerna tudi za delovne namene, saj jih zadnja leta uporablja tudi danska pomorska Policija. 

Gumenjaki Nautica Led imajo izjemne plovne lastnosti, poleg tega so tudi zelo trendovsko in predvsem funkcionalno dizajnirana, saj je vsak kotiček plovila izkoriščen in predvsem uporaben. Tudi plovila manjših dimenzij so izjemno funkcionalna. 

Vrhunec in dragulj proizvodnje je model LED GS 33 in v prvi polovici tega leta pričakujemo nov prestižen model, ki bo predstavljen v mesecu maju. 

Kakovost, brezskrbnost, izjemne plovne lastnosti in občutek prefinjenosti vam zagotavljajo plovila Nautica Led.

NAUTICA LED - GS 440
Nautica Led GS 440
NAUTICA LED - GS 490
Nautica Led GS 490
NAUTICA LED - GS 540
Nautica Led GS 540
NAUTICA LED - GS 590
Nautica Led GS 590
NAUTICA LED - GS 680
Nautica Led GS 680
NAUTICA LED - GS 750
Nautica Led GS 750
NAUTICA LED - GS 780
Nautica Led GS 780
NAUTICA LED - GS 28
Nautica Led GS 28
NAUTICA LED - GS 33
Nautica Led GS 33
NAUTICA LED - GS 27 EFB
Nautica Led GS 27 EFB
NAUTICA LED - GS 28 EFB
Nautica Led GS 28 EFB
NAUTICA LED - GS 32 EFB
Nautica Led GS 32 EFB
NAUTICA LED - GS 33 EFB
Nautica Led GS 33 EFB
NAUTICA LED - GS 33 - Black Magic
Nautica Led GS - 33 - Black Magic
NAUTICA LED - EAGLE 44
Nautica Led EAGLE 44