O nas

Podjetje Luxury Marine – TBM Infinitum je ekskluzivni uvoznik visokokakovostnih plovil priznanega italijanskega proizvjalca Nautica Led na področju Slovenije in Hrvaške.


Naše poslanstvo je zagotoviti visoko kakovost, prefinjenost, breskrben občutek popolnosti in varnosti na vodi vsem ljubiteljem morja in adrenalina.


Nekajletno sodelovanje pri testih gumenjakov za razlicne navtične revije in proizvajalce plovil, ter veliko preživetega časa na terenu tako poleti, kot tudi v zimskem času, nas je pripeljalo do dejstva, da je potrebno pri plovilu upoštevati predvsem kakovost, vzdržljivost, ter funkcionalnost plovil in opreme.


Združili smo izkušnje, znanje in s pomocjo specializiranega teama izbrali visokokakovostna plovila, ki jih želimo približati slovenskim ljubiteljem navtike.


Poleg plovil ponujamo navtično opremo vrhunskih svetovnih proizvajalcev, kot so izvenkrmni motorji Evinrude E-Tec, Suzuki, Honda izbrani navigacijski sistemi Lowrance, Simrad, B&G, izbrana akutustika in ozvocenja za plovila Fusion Marine, prikolice za plovila, vodne skuterje BRP, CanAm ATV in SSV, cestna vozila CanAm Ryker in spyder, hladilne skrinje Icey-Tek, kakovostna navticna oblacila, ter veliko drugega...


Z našimi produkti se želimo približati zahtevnim morjeplovcem in izpolniti njihova pričakovanja.


Zagotavljamo celostne rešitve za brezhibno plovbo na morju, tako v lepem vremenu, kot tudi v vedno bolj pogostih nevšečnih in najneprizanesljivejših razmerah.


Ne le, da Vam Luxury Marine pomaga uresničiti vaše sanje, zahteve in pričakovanja, temvec Vam poskušamo ob vaših željah in vprašanjih venomer pomagati, saj ohranjamo stike z našimi kupci tudi v prihodnje.


Želimo Vam veliko užitkov, veselja, zabave in vznemirjenj ob stiku z morjem..